Rockbox

Tasklist

FS#1262 - Player stops mid-song, restarts later

Attached to Project: Rockbox
Opened by Anonymous Submitter - Wednesday, 23 April 2003, 03:18 GMT
Last edited by Björn Stenberg (zagor) - Friday, 25 April 2003, 08:42 GMT
Task Type Bugs
Category Music playback
Status Closed
Assigned To No-one
Operating System
Severity Low
Priority Normal
Reported Version Release 2.0
Due in Version Undecided
Due Date Undecided
Percent Complete 0%
Votes 0
Private No

Details

Archos Jukebox Recorder 20
JBR20101
ROM 1.26
Rockbox 2.0

While playing an MP3 files (that previously played fine
using Archos 1.26/7d), the player randomly hangs mid-
song. At this point, both the red & green LEDs are
glowing and the display shows as normal. Pressing the
play/pause button merely changes the icon on the
screen, but does not affect the player. Pressing and
holding the forward and backward buttons changes the
elapsed time display temporarily, but it reverts back to
the stuck time once either button is released. Pressing
and holding the off button will shut off the unit as normal,
but pressing it once will not stop the track as usual.
Shutting off and restarting the player will temporarily fix
the problem, but it will randomly happen again on the
same or a different track. There does not appear to be a
pattern based on when it freezes.

If you do nothing and wait for a minute or two, the player
eventually restarts in the same place (I believe) that it
stopped and continues play. In some instances, the
player froze after the first song in a directory; once after
five songs and the last time I was using it, the player
went through a five song directory twice without freezing.

Roger (bzrmmax@hotmail.com)
This task depends upon

Closed by  Björn Stenberg (zagor)
Friday, 25 April 2003, 08:42 GMT
Reason for closing:  Duplicate
Additional comments about closing:  Logged In: YES
user_id=1157

This is the disk freeze, a.k.a "red lead dead" that is mentioned in the
release notes and is bug #622799.

We are trying hard to fix it.
Comment by Björn Stenberg (zagor) - Friday, 25 April 2003, 08:42 GMT

This is the disk freeze, a.k.a "red lead dead" that is mentioned in the
release notes and is bug #622799.

We are trying hard to fix it.

Loading...