FS#12758 - Incorrect display of labels in Russian

Attached to Project: Rockbox
Opened by Sergey Gubanov (StSergio) - Friday, 28 September 2012, 20:40 GMT
Task Type Bugs
Category Language
Status Unconfirmed
Assigned To No-one
Operating System All players
Severity Low
Priority Normal
Reported Version Release 3.11
Due in Version Undecided
Due Date Undecided
Percent Complete 0%
Votes 0
Private No


In the "Graphic Equalizer" menu and when I connect the player to a computer to transfer the data labels are displayed incorrectly (instead of letters symbols, as in the screenshot).
The problem occurs when I use the Russian language.
The problem I see for a long time, please fix it.

Screenshot of the screen that is displayed when transferring data, I could not do.
P.S. Sorry for my bad English.
This task depends upon

Comment by Dominik Riebeling (bluebrother) - Friday, 28 September 2012, 21:09 GMT
Seems you forgot to attach the screenshot (or something went wrong with that)
Comment by Sergey Gubanov (StSergio) - Saturday, 29 September 2012, 07:06 GMT
Yes, of course =)
Comment by Alexander Levin (fml2) - Thursday, 04 October 2012, 19:52 GMT
It seem you use a font that does not contain Russian glyphs. Missing characters are then displayed using the default font glyph which is a dotted box. So please select a font containing Russian glyphs.

Hrm... Isn't it the system font that is used in the screens shown?
Comment by Sergey Gubanov (StSergio) - Saturday, 06 October 2012, 11:27 GMT
I use 15-Adobe-Helvetica font. This font is the default in cabbie V2.
In other screens (WPS, Menu, e.t.c.) Russian glyps shows normal.