FS#1358 - Erroneous dislpay after loading large playlist

Attached to Project: Rockbox
Opened by Phil Barnes (digger7045) - Wednesday, 14 May 2003, 10:44 GMT
Last edited by Daniel Stenberg (bagder) - Friday, 05 December 2003, 09:24 GMT
Task Type Bugs
Category Playlists
Status Closed
Assigned To No-one
Operating System
Severity Low
Priority Normal
Reported Version Daily build (which?)
Due in Version Undecided
Due Date Undecided
Percent Complete 100%
Votes 0
Private No


JBR 20 (with 60GB upgrade)

Bug occurs when playing a large playlist (in this case in
excess on 12,000 songs).

After the playlist starts and the WPS is displayed, if I
return to the folder the playlist is filed in (by hitting ON to
enter browse mode) the files and folders in that directory
do not display recognisable characters.

Workaround: If I stay in browse mode and go back up
the directory tree and then return to the folder containing
the playlist, file and folder names are displayed correctly.

FYI - If I turn off the JBR mid playlist and then reboot, all
file and folder names are displayed correctly.

This bug does not occur with playlists under 10,000

I have also noticed that if you stop the large playlist,
browse for and play a song then return to browse the
folder the bug applies until the bugger has been

This task depends upon

Closed by  Daniel Stenberg (bagder)
Friday, 05 December 2003, 09:24 GMT
Reason for closing:  Fixed
Comment by Linus Nielsen Feltzing (linusnielsen) - Sunday, 01 June 2003, 01:36 GMT

This is fixed in CVS.