Rockbox

Tasklist

FS#1433 - Track numbers >10 displayed.

Attached to Project: Rockbox
Opened by Anonymous Submitter - Monday, 09 June 2003, 13:13 GMT
Last edited by Daniel Stenberg (bagder) - Friday, 05 December 2003, 09:30 GMT
Task Type Bugs
Category
Status Closed
Assigned To No-one
Operating System
Severity Low
Priority Normal
Reported Version Release 2.0
Due in Version Undecided
Due Date Undecided
Percent Complete 100%
Votes 0
Private No

Details

When I play back mp3s with the tracknumber set in the
id tag, any track which has a tracknumber of 10 or
greater has the number displayed before the title of the
track. Tracks 1 to 9 only display the track title.

Archos model - Jukebox FM Recorder, 20Gb
Archos firmware - 1.30j
Rockbox version - 2.0.

HW info:
ROM: 1.23
Mask: 0x0304
USB: +ve
ATA: 0x200
PR: +ve
Freq: 11.0592MHz


Regards,
gdjohn@iee.org

This task depends upon

Closed by  Daniel Stenberg (bagder)
Friday, 05 December 2003, 09:30 GMT
Reason for closing:  Fixed
Comment by Anonymous Submitter - Tuesday, 10 June 2003, 14:08 GMT

Having looked into this further it appears that is infact the
other way round to how I described the problem in the
summary - the wps is supposed to display the tracknumber,
followed by a '.' then the track title, but doesn't for tracks
with numbers less than 10.
In 'View ID3 info' tracks 1 to 9 are reported as having notrack
number. They definately do, as Winamp reports them
correctly. The tracks are tagged with id31.1 and id32.3.

regards
gjohn
Comment by Björn Stenberg (zagor) - Tuesday, 10 June 2003, 14:24 GMT

Please provide your wps and a sample mp3 file that doesn't
work for you. All tracknumbers (>10 and <10) work for me.
Comment by Anonymous Submitter - Wednesday, 11 June 2003, 13:45 GMT

wps is the default rockbox one - i haven't created my own.
will upload example mp3s when i get home this evening.
cheers
gareth
Comment by Anonymous Submitter - Wednesday, 11 June 2003, 21:17 GMT

how do i upload a file for you to look at??
excuse my ignorance :-(
Comment by Anonymous Submitter - Wednesday, 11 June 2003, 21:24 GMT

how do i upload a file for you to look at??
excuse my ignorance :-(
Comment by Anonymous Submitter - Wednesday, 11 June 2003, 21:24 GMT

how do i upload a file for you to look at??
excuse my ignorance :-(
Comment by Anonymous Submitter - Wednesday, 11 June 2003, 21:27 GMT

how do i upload a file for you to look at??
excuse my ignorance :-(
Comment by Björn Stenberg (zagor) - Wednesday, 11 June 2003, 21:29 GMT

Use the form at the bottom of this bug report page.
Comment by Anonymous Submitter - Wednesday, 11 June 2003, 22:05 GMT

no form at bottom of page ? ? ?
only way I can see of doing it is to use 'Submit New' option at
top of this page and create new bug report, which allows
attachment of files.
Comment by Björn Stenberg (zagor) - Wednesday, 11 June 2003, 22:10 GMT

Then upload it somewhere else and post a link to it here.
Comment by Linus Nielsen Feltzing (linusnielsen) - Wednesday, 05 November 2003, 01:20 GMT

This is fixed in CVS.

Loading...