Rockbox

Tasklist

FS#1858 - Clicks on digital out

Attached to Project: Rockbox
Opened by Paul van der Heu (paulheu) - Friday, 12 December 2003, 14:20 GMT
Last edited by Linus Nielsen Feltzing (linusnielsen) - Friday, 09 April 2004, 23:32 GMT
Task Type Bugs
Category Music playback
Status Closed
Assigned To No-one
Operating System
Severity Low
Priority Normal
Reported Version Daily build (which?)
Due in Version Undecided
Due Date Undecided
Percent Complete 0%
Votes 0
Private No

Details

When playing MP3s through digital out there is a loud
click when playback starts and when a track is finished..
so when youplay two tracks you get

_CLICK_ track1 _CLICK_ CLICK_ track2 _CLICK_

on the analogue out this problem does not exist. Archos
firmware also does not do this..
This task depends upon

Closed by  Linus Nielsen Feltzing (linusnielsen)
Friday, 09 April 2004, 23:32 GMT
Reason for closing:  Out of Date
Additional comments about closing:  Logged In: YES
user_id=259137

No reply. I'm closing this report.
Comment by Paul van der Heu (paulheu) - Monday, 15 December 2003, 17:21 GMT

Bump.. This is an important thing too me.. I hope it can be
resolved!
Comment by Linus Nielsen Feltzing (linusnielsen) - Monday, 15 December 2003, 21:35 GMT

It works for me. Does this happen on all tracks or just some?
Comment by Paul van der Heu (paulheu) - Tuesday, 16 December 2003, 13:06 GMT

Happens on all tracks, without exception.. I have no problem
with Archos FW..
Comment by Linus Nielsen Feltzing (linusnielsen) - Tuesday, 16 December 2003, 14:42 GMT

Hmmm. Can you try to remove all id3 tags from a few files
and see if that helps, for debugging purposes?

Also, try to disable the Fade option.
Comment by Linus Nielsen Feltzing (linusnielsen) - Friday, 09 April 2004, 23:32 GMT

No reply. I'm closing this report.

Loading...