Rockbox

Tasklist

FS#1888 - *Panic* Freezes during boot

Attached to Project: Rockbox
Opened by Anonymous Submitter - Monday, 22 December 2003, 23:13 GMT
Last edited by Daniel Stenberg (bagder) - Wednesday, 29 June 2005, 10:06 GMT
Task Type Bugs
Category Drivers
Status Closed
Assigned To No-one
Operating System
Severity Low
Priority Normal
Reported Version
Due in Version Undecided
Due Date Undecided
Percent Complete 0%
Votes 0
Private No

Details

My archos freezes at the beginning of boot just before it
opens up rockbox! please help.
I have Jukebox Recorder 20 with Archos firmware 1.28
and Rockbox 2.0

Avib613@hotmail.com
This task depends upon

Closed by  Daniel Stenberg (bagder)
Wednesday, 29 June 2005, 10:06 GMT
Reason for closing:  Out of Date
Additional comments about closing:  Logged In: YES
user_id=1110

This has become a junkyard of "me too" problems that most
probably are not at all the same problem.

If you still suffer from a problem, please submit a new
report with lots of details.
Comment by Anonymous Submitter - Thursday, 25 December 2003, 12:09 GMT

is your battery full?
Comment by Timo Rotonen (troto) - Tuesday, 30 December 2003, 19:44 GMT

Did you change the scroll speed or any other settings? My
Archos 20gb recorder is doing the same thing atm - didn't
flash it, just using the file in the root dir. The screens
backlight flashes during boot but never loads gets beyond
50% in the load progress bar, it just shuts itself down.
Battery 100% charged. Any ideas? I changed some of the
scrolling settings, could it be that?
Comment by Anonymous Submitter - Saturday, 10 January 2004, 15:19 GMT

Using Archos Jukebox firmware 1.171 With Roxbox 2.1 file
power on fail at 4th load bar. Unit freezes until either auto
power off or manual turn off. Philip H
Comment by Anonymous Submitter - Monday, 19 January 2004, 00:39 GMT

I was having similar problems after using Rockbox 2.1 almost
exclusively with the charger plugged in (jukebox 20).
Eventually I had problems and could not boot up. I left the
player plugged in for a while and powered off, and it
eventually powered up and showed batteries at ~80%. Is
there a problem with batteries draining when playing while
charging?

fly766 (at) yahoo [dot] com
Comment by Anonymous Submitter - Monday, 22 March 2004, 06:20 GMT

I think there's a problem with Rockbox's code for disk access. After about a
month of using Rockbox, it slowly starts to take longer and longer to load and
begins skipping more and more. Reformatting and sticking with the built-in
firmware fixes the problem, and I've had no occurances since I uninstalled
rockbox.
Comment by damuscleman (damuscleman) - Tuesday, 15 June 2004, 02:33 GMT

I am having the exact same problem only with version 1.30j it
will only load half way and then crash.. can someone help me
please?
Comment by damuscleman (damuscleman) - Tuesday, 15 June 2004, 02:34 GMT

I am having the exact same problem only with version 1.30j it
will only load half way and then crash.. can someone help me
please?
Comment by Anonymous Submitter - Tuesday, 20 July 2004, 01:48 GMT

i am having the same problem. Using firmware 1.28. Yesterday
i installed the daily rockbox build (07-18-2004) and today i
started it up, it was showing a question mark in the power
meter, and then i pressed the menu button and it froze up,
and turned off. Now it is freezing during boot and turning
off. Weird... it was the newest rockbox i installed in
about a year, because i lost my cable and finally got a new
one, maybe that has something to do with it, but a fix would
be nice !
Comment by Anonymous Submitter - Saturday, 11 September 2004, 15:05 GMT

I have the same problem as well. It was working fine long
after the upgrade. I didn't use it for a couple of months and
then I tried to use it the other day and I got a Panic ATA -1
message. I have a Jukebox Recorder 20 upgraded with a
40GB drive, Rockbox 2.2 and Archos firmware 1.27
(bzrmmax@hotmail.com).
Comment by Linus Nielsen Feltzing (linusnielsen) - Monday, 11 October 2004, 06:16 GMT

This suggests that you have a power issue. Try changing the
batteries, check for broken solder joints etc.
Comment by Anonymous Submitter - Saturday, 06 November 2004, 19:45 GMT

Just as a follow up, I have the same issue as well. I actually
have burn flashed the rockbox 2.2 as my base firmware and
am currently using 2.3 firmware.
Comment by Anonymous Submitter - Thursday, 13 January 2005, 08:52 GMT

HAve the same problem during boot : My studio 20 freezes and
display *panic* ATA -1...

Help
Comment by Anonymous Submitter - Thursday, 13 January 2005, 10:08 GMT

Have the same problem during boot : My studio 20 freezes and
display *panic* ATA -1...

Help
Comment by Daniel Stenberg (bagder) - Wednesday, 29 June 2005, 10:06 GMT

This has become a junkyard of "me too" problems that most
probably are not at all the same problem.

If you still suffer from a problem, please submit a new
report with lots of details.

Loading...