Notice: A non well formed numeric value encountered in /sites/rockbox.org/flyspray/includes/class.flyspray.php on line 96 Notice: A non well formed numeric value encountered in /sites/rockbox.org/flyspray/includes/class.flyspray.php on line 96 Notice: A non well formed numeric value encountered in /sites/rockbox.org/flyspray/includes/class.flyspray.php on line 96 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /sites/rockbox.org/flyspray/includes/class.flyspray.php on line 104 Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /sites/rockbox.org/flyspray/adodb/adodb.inc.php on line 845 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /sites/rockbox.org/flyspray/includes/class.user.php on line 111 FS#1896 : *PANIC* error -52 on boot up

Rockbox

Tasklist

FS#1896 - *PANIC* error -52 on boot up

Attached to Project: Rockbox
Opened by Anonymous Submitter - Thursday, 25 December 2003, 16:43 GMT
Last edited by Linus Nielsen Feltzing (linusnielsen) - Tuesday, 13 July 2004, 08:10 GMT
Task Type Bugs
Category
Status Closed
Assigned To No-one
Operating System
Severity Low
Priority Normal
Reported Version
Due in Version Undecided
Due Date Undecided
Percent Complete 0%
Votes 0
Private No

Details

i have a jukebox recorder 15, and im using the latest
flash firmware for it as of mid december (so i guess
2.1). It worked fine for a while, untill just yesterday.
Now every time i boot, i get that annoying *beep beep*
noise repeatedly, and a panic error -52. I have tried
putting a new set of AA's into the unit, but the same
problem occurs.

thanks for any help

ebrightfield@yahoo.com to contact me
This task depends upon

Closed by  Linus Nielsen Feltzing (linusnielsen)
Tuesday, 13 July 2004, 08:10 GMT
Reason for closing:  Rejected
Additional comments about closing:  Logged In: YES
user_id=259137

Sounds like broken battery connectors, or a bad ground
connection on the PCB. Open it up and check for bad solder
joints.

This is not a Rockbox bug.
Comment by Linus Nielsen Feltzing (linusnielsen) - Tuesday, 13 July 2004, 08:10 GMT

Sounds like broken battery connectors, or a bad ground
connection on the PCB. Open it up and check for bad solder
joints.

This is not a Rockbox bug.

Loading...