Rockbox

Tasklist

FS#2008 - Playback pauses with file at 256kb but thinks 48kb

Attached to Project: Rockbox
Opened by Matt M (matneh) - Thursday, 12 February 2004, 21:43 GMT
Last edited by Matt M (matneh) - Friday, 13 February 2004, 19:57 GMT
Task Type Bugs
Category Music playback
Status Closed
Assigned To No-one
Operating System
Severity Low
Priority Normal
Reported Version Daily build (which?)
Due in Version Undecided
Due Date Undecided
Percent Complete 0%
Votes 0
Private No

Details

The attached MP3, when played in Winamp shows that
it's encoded at 256kb/s when playing back, but File Info
says it's 48kb/s.

When played on the JBR V2 with CVS build 040205, it
pauses several times during playback.
This task depends upon

Closed by  Björn Stenberg (zagor)
Friday, 13 February 2004, 12:50 GMT
Reason for closing:  Invalid
Additional comments about closing:  Logged In: YES
user_id=1157

No file attached, so no way of diagnosing.
Comment by Linus Nielsen Feltzing (linusnielsen) - Friday, 13 February 2004, 08:25 GMT

Select the file in the dir browser, press ON+Play and select
"Update VBR file".

Comment by Björn Stenberg (zagor) - Friday, 13 February 2004, 12:50 GMT

No file attached, so no way of diagnosing.
Comment by Matt M (matneh) - Friday, 13 February 2004, 16:34 GMT

Every time I tried to attach a file, sourceforge said "invalid
group_id"
Thanks Linus, I was looking for that option in the menu, but
didn't try the ON+Play menu. I'll give it a try.
Comment by Matt M (matneh) - Friday, 13 February 2004, 19:57 GMT

Ok, after doing the "Update VBR File" the file plays properly
but the WPS screen shows that the file is 0:17 seconds long
and encoded at 4502kbit! After then 17 seconds are over,
the song keeps playing but then the WPS shows "4:55/0:17"
for example.

Is this a known issue, or should I reopen this?

Loading...