Rockbox

Tasklist

FS#276 - File/ directory names unreadable

Attached to Project: Rockbox
Opened by Anonymous Submitter - Sunday, 22 September 2002, 19:11 GMT
Last edited by Björn Stenberg (zagor) - Tuesday, 26 November 2002, 13:44 GMT
Task Type Bugs
Category User Interface
Status Closed
Assigned To No-one
Operating System
Severity Low
Priority Normal
Reported Version Release 1.3
Due in Version Undecided
Due Date Undecided
Percent Complete 0%
Votes 0
Private No

Details

After I installed the latest update (1.3) on my Archos
Recorder 20gig (JBR 20101). I can't read the file/
directory names anymore. All the character names are
replaced with thinks like: ?f??Ft;?, when I enter a
directory the system seems to hang, although I can still
enter the config mode. (F1)

When I switch back to the latest firmware from Archos I
don't have the problems anymore.

The F1 button works fine, then everything is perfectly
readable.

F2 button doesn't do anything...

F3 button just removes the top info (battery status etc)

I would love to use your firmware, because I am missing
a lot of features on the original firmware.

regards
Pierre
This task depends upon

Closed by  Björn Stenberg (zagor)
Tuesday, 26 November 2002, 13:44 GMT
Reason for closing:  
Additional comments about closing:  Logged In: YES
user_id=1157

No news for 1.5 months. Refile the bug if it happens again.
Comment by Björn Stenberg (zagor) - Monday, 23 September 2002, 16:05 GMT

Sounds like a problem with your fat32 filesystem. Does the
same thing happen with the latest daily builds?
Comment by Anonymous Submitter - Monday, 23 September 2002, 19:40 GMT

Yes, I have tried the one from the 21st, but that one didn't
worked properly either..
How can I fix the fat32 problem? As I don't have this problem
with the original firmware
Comment by Björn Stenberg (zagor) - Tuesday, 24 September 2002, 06:13 GMT

Your best bet is to repartition and reformat the harddisk.

It would be interesting to see what your disk looks like. You
are not running linux, by any chance?
Comment by Anonymous Submitter - Tuesday, 24 September 2002, 09:41 GMT

Nope, I run XP
I tested yesterday the latest build, but still no luck (nice
features in that one btw..
I still get scrambled text in the directories.

Okidoki, so formatting it will be then. I keep you posted.

thanks for the help
Comment by Daniel Stenberg (bagder) - Tuesday, 08 October 2002, 15:09 GMT

Any news?
Comment by Björn Stenberg (zagor) - Tuesday, 26 November 2002, 13:44 GMT

No news for 1.5 months. Refile the bug if it happens again.

Loading...