Rockbox

  • Status Closed
  • Percent Complete
    100%
  • Task Type Bugs
  • Category Playlists
  • Assigned To No-one
  • Operating System Archos Ondio
  • Severity Low
  • Priority Very Low
  • Reported Version
  • Due in Version Undecided
  • Due Date Undecided
  • Votes
  • Private
Attached to Project: Rockbox
Opened by Marianne Arnold - 2006-08-12

FS#5801 - Playlist building in tagcache doesn't work properly after changing the language

I have an Ondio and while trying out tagcache I experienced the following bug:

after I changed the language I wasn’t able to build a playlist by using the playlist submenu (insert,…) on a folder (an album).
Doing this splashed “error accessing directory” and underneath this message there seems to be another splash screen showing an address.
Since it’s an Ondio I have no dircache and I didn’t load tagcache to ram.
I first experienced that with a build from late 9th of August but updating to a bleeding edge build yesterday (Version 060811-2108) didn’t help. Here’s some additional information from a few tests:

- it is still possible to build a playlist by just pressing play on a file within an album-dir
- changing my voice settings to all “off” didn’t have an effect
- the second splash screen with the address seems to be there even if inserting a folder is successful (it’s not that visible because it’s covered by the “searching…” splash screen)

Closed by  Miika Pekkarinen
2006-08-14 18:20
Reason for closing:  Fixed
Jens Arnold commented on 2006-08-13 20:35

Some more investigation shows that inserting tagcache folders fails everytime after using any of the specialised file sub-browsers (”Language”, “Browse Fonts”, “Browse .wps files” etc.). Works again after reboot.

Loading...

Available keyboard shortcuts

Tasklist

Task Details

Task Editing