Rockbox

Tasklist

FS#5838 - LS eq sign in 20060817 build

Attached to Project: Rockbox
Opened by Gianluca (Datman) - Friday, 18 August 2006, 06:59 GMT
Task Type Bugs
Category Operating System/Drivers
Status Closed
Assigned To No-one
Operating System Iriver H100 series
Severity Low
Priority Normal
Reported Version
Due in Version Undecided
Due Date Undecided
Percent Complete 100%
Votes 0
Private No

Details

Yesterday I have updated my H120 to the last daily build. Something was wrong in the sound using the old eq preset... I have noticed that LS in the eq boosts when gain is <0. In other words, the LF eq applied has the wrong sign.
This task depends upon

Closed by  Thom Johansen (preglow)
Friday, 18 August 2006, 10:49 GMT
Reason for closing:  Invalid
Additional comments about closing:  Can do.
Comment by Gianluca (Datman) - Friday, 18 August 2006, 09:27 GMT
I was wrong... The error is in the very low f0 and the high Q, but I don't understand why the same preset was good in the past days...
Comment by Thom Johansen (preglow) - Friday, 18 August 2006, 09:31 GMT
Could you please post the settings in question?
Comment by Gianluca (Datman) - Friday, 18 August 2006, 09:43 GMT
Sorry... It could be useful to be able to delete a one's own task...
Comment by Dominik Riebeling (bluebrother) - Friday, 18 August 2006, 10:01 GMT
do you want this task to be closed? Just state in the comments and someone will do so.
Comment by Gianluca (Datman) - Friday, 18 August 2006, 10:47 GMT
OK,
Close this task!

Loading...