Notice: A non well formed numeric value encountered in /sites/rockbox.org/flyspray/includes/class.flyspray.php on line 96 Notice: A non well formed numeric value encountered in /sites/rockbox.org/flyspray/includes/class.flyspray.php on line 96 Notice: A non well formed numeric value encountered in /sites/rockbox.org/flyspray/includes/class.flyspray.php on line 96 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /sites/rockbox.org/flyspray/includes/class.flyspray.php on line 104 Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /sites/rockbox.org/flyspray/adodb/adodb.inc.php on line 845 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /sites/rockbox.org/flyspray/includes/class.user.php on line 111 FS#6912 : iPod 4G Color (iPod Photo) freezes up after boot into rockbox

Rockbox

Tasklist

FS#6912 - iPod 4G Color (iPod Photo) freezes up after boot into rockbox

Attached to Project: Rockbox
Opened by Mark S (iPodPhoto) - Monday, 26 March 2007, 23:44 GMT
Task Type Bugs
Category Bootloader
Status Closed
Assigned To No-one
Operating System iPod 4G Color
Severity Low
Priority Normal
Reported Version
Due in Version Undecided
Due Date Undecided
Percent Complete 100%
Votes 0
Private No

Details

After booting into rockbox the player freezes up and no longer responds to input.
First happened after a current build update at 26 March 03:24
This task depends upon

Closed by  Nils Wallménius (nls)
Sunday, 15 April 2007, 22:12 GMT
Reason for closing:  Fixed
Additional comments about closing:  reported fixed, by oter users, and the original poster hasn\'t commented for over two weeks
Comment by Steve Bavin (pondlife) - Tuesday, 27 March 2007, 06:34 GMT
Have you updated your bootloader to the current one? The combination of old bootloader and new rockbox is not stable.
Comment by Mike Miller (mikeage) - Tuesday, 27 March 2007, 18:12 GMT
I started seeing the same thing yesterday as well.

I have the v1.0 bootloader installed with ipodpatcher v0.9.
Comment by Hepdog (007quick) - Tuesday, 27 March 2007, 22:22 GMT
This bug, though still unresolved, is fixed with current svn!
Comment by Mike Miller (mikeage) - Wednesday, 28 March 2007, 04:51 GMT
Confirmed fixed in 12944 (possibly earlier) with a 4G grayscale.

Loading...