Rockbox

Tasklist

FS#8245 - Backlight problems with my nano since yesterday

Attached to Project: Rockbox
Opened by Chris Kotulla (chrissel) - Wednesday, 28 November 2007, 18:45 GMT
Last edited by Thom Johansen (preglow) - Wednesday, 28 November 2007, 21:59 GMT
Task Type Bugs
Category LCD
Status Closed
Assigned To No-one
Operating System iPod Nano
Severity Low
Priority Normal
Reported Version Daily build (which?)
Due in Version Undecided
Due Date Undecided
Percent Complete 100%
Votes 0
Private No

Details

Hey guys,


ive got a backlight problem since i updated yesterday. my backlight stays on 10 sec as its usual. but if i press any key it doesnt react and stays off.

btw: since some while videos on my ipod look not as good as it was a month ago. if something is black in the video it begins to look some kind of dirty and not as it used to be.

i hope you guys can help me and im sorry about my limited english knowledge, im from germany...

chris
This task depends upon

Closed by  Thom Johansen (preglow)
Wednesday, 28 November 2007, 21:59 GMT
Reason for closing:  Fixed
Comment by Thom Johansen (preglow) - Wednesday, 28 November 2007, 19:21 GMT
My nano works perfectly, so it's not a build problem. There has been some backlight related settings lately, have you tried resetting your configuration or fiddling around with the backlight options to see if they're just set to something invalid?
Comment by Chris Kotulla (chrissel) - Wednesday, 28 November 2007, 21:43 GMT
Thanks for your fast reply,

well, i resetted my configuration and voila, now it works perfectly.

but what about this mpegplayer? is it possible to make it look like back in the days so it displays "black" without this dirt and "cubes"?

chris
Comment by Thom Johansen (preglow) - Wednesday, 28 November 2007, 21:59 GMT
Nice to hear your Nano now works nicely. As for the mpegplayer artifacts, I've asked one of the main mpegplayer coders, and he says what you're talking about is probably a result of us now doing MPEG decoding correctly. The way you're seeing the videos now is the way they actually look when decoded right. I'm going to close this anyway now, if you still think you have found an mpegplayer bug, please open that in its own bug report.

Loading...