Rockbox

Tasklist

FS#91 - mp3 playback too slow

Attached to Project: Rockbox
Opened by Clint Perry (fredheadgt) - Saturday, 06 July 2002, 04:31 GMT
Last edited by Linus Nielsen Feltzing (linusnielsen) - Sunday, 28 July 2002, 11:49 GMT
Task Type Bugs
Category Music playback
Status Closed
Assigned To Linus Nielsen Feltzing (linusnielsen)
Operating System
Severity High
Priority Urgent
Reported Version Version 3.0
Due in Version Undecided
Due Date Undecided
Percent Complete 0%
Votes 0
Private No

Details

When playing back a song (I have the Archos Jukebox
20), the playback speed is slower than normal, so the
song is played at a lower pitch than intended.
This task depends upon

Closed by  Linus Nielsen Feltzing (linusnielsen)
Sunday, 28 July 2002, 11:49 GMT
Reason for closing:  
Additional comments about closing:  Logged In: YES
user_id=259137

This should hopefully be fixed in CVS now, and will be in the daily
build 20020729. Please test and report!
Comment by Anonymous Submitter - Tuesday, 09 July 2002, 01:17 GMT

Just FYI, same player, same "bug"
Comment by Björn Stenberg (zagor) - Wednesday, 10 July 2002, 13:19 GMT

Which model is this? Studio 20?
Comment by Clint Perry (fredheadgt) - Wednesday, 10 July 2002, 19:06 GMT

I had the model in my original comment. I have the
Studio 20.
Comment by Linus Nielsen (linus_nielsen) - Wednesday, 10 July 2002, 19:36 GMT

OK. Thanks. We just wanted to make sure which 20Gb model you
have, the Recorder 20 or the Studio 20. They are completely different
beasts, with different MP3 decoder chips.


Comment by Linus Nielsen (linus_nielsen) - Wednesday, 10 July 2002, 20:05 GMT

I assume that you are using the 1.1 version of Rockbox. That version
has a known problem with MP3 playback on the Studio and Player
models. Please try again with one of the daily builds and report back.
Thank you.
Comment by Clint Perry (fredheadgt) - Wednesday, 10 July 2002, 20:14 GMT

I've tried all the daily builds up through July 10th. The
problem is still there.
Comment by Anonymous Submitter - Thursday, 11 July 2002, 03:46 GMT

I'm the guy who said "FYI", Studio 20 is my player.
Comment by Anonymous Submitter - Sunday, 14 July 2002, 00:29 GMT

I do have a Jukebox Studio 20 and it's true that speed and
pitch are too slow with the "rockbox 1.1".
But it's really better -i mean it's really ok- with the latest CVS
build. So i think u can close this bug :)

Comment by Anonymous Submitter - Sunday, 14 July 2002, 00:33 GMT

Correction: Speed and pitch are'nt good if you push volume
control to 100%.
At 70% (default) it's ok.
Comment by Clint Perry (fredheadgt) - Sunday, 14 July 2002, 02:51 GMT

I've tried all the daily builds up through 7/13, and the
playback speed is a little better, but still too slow
Comment by Clint Perry (fredheadgt) - Sunday, 14 July 2002, 02:53 GMT

Sorry, forgot to mention, I keep the volume around 70% or
so, so for the person who said only 100% volume is the
problem, it does not apply in my situation.
Comment by Linus Nielsen Feltzing (linusnielsen) - Monday, 15 July 2002, 06:40 GMT

Maybe this is only happening on the Studio 20? Anyway, I'll have a
look into this. My problem is that I only have an Archos Player 6k, and it
has no pitch problem...
Comment by Linus Nielsen Feltzing (linusnielsen) - Sunday, 28 July 2002, 11:49 GMT

This should hopefully be fixed in CVS now, and will be in the daily
build 20020729. Please test and report!

Loading...