Rockbox

  • Status Closed
  • Percent Complete
    100%
  • Task Type Bugs
  • Category Music playback
  • Assigned To No-one
  • Operating System iPod 5G
  • Severity Low
  • Priority Very Low
  • Reported Version Daily build (which?)
  • Due in Version Undecided
  • Due Date Undecided
  • Votes
  • Private
Attached to Project: Rockbox
Opened by rikard h - 2009-03-09
Last edited by Andree Buschmann - 2009-03-10

FS#9995 - audio failure at resume when paused, burst of static noise

version: r20193-090303 ; target: ipod 5g 80 gb
Sometimes when I resume a paused song the audio just becomes a burst of static noise. This happens with mp3’s for sure, haven’t been able to test w other codecs yet. The static is not like even white noise, it’s a bit ‘spiky’. It reminds me of the noise I get when I try to play a non-audio file with a audio editor that can load it, like audition.
When paused again and resumed the song plays like it should. The mp3 this most recently have happened with have played perfectly before. Will return with more info on behaviour as I have it.

Closed by  Andree Buschmann
2009-03-10 19:40
Reason for closing:  Fixed
Additional comments about closing:  

Fixed with r20227

Steve Bavin commented on 2009-03-09 09:48

Try a current build - this was (probably) fixed in r20227.

rikard h commented on 2009-03-09 09:54

yes, just found the forum thread, will do and report back and then this bug can be closed. Thanks!

Loading...

Available keyboard shortcuts

Tasklist

Task Details

Task Editing